Extra Activiteiten

Onze werkgroep "Ouderenactiviteiten" organiseert iedere derde zondag van de maand een gezellige Buurtbingo. Iedere keer zijn er weer geweldige prijzen te winnen.

De entree is gratis en bingokaarten zijn te koop in de zaal. De zaal gaat open vanaf 13 uur en de Bingo start om 13:30 uur. Houdt er rekening mee: Wees er op tijd bij want: vol=vol! Tussen de verschillende Bingorondes is er tijd om gezellig met tafelgenoten kennis te maken of een drankje te bestellen aan de bar.   

In 2023 staan de volgende Bingo's nog gepland voor de zondagen: 11 juni - 9 juli - 10 september - 8 oktober - 12 november en 10 december


Sinds januari 2023 zijn wij gestart met "Samen Soepen".

Een team van vrijwilligers verzorgt twee verschillende soepen en een dessert op de derde zaterdag-middag van iedere maand. Iedereen is van harte welkom en deelname aan het Samen Soepen is gratis. Meld je wel van te voren aan want ook hierbij geldt: VOL IS VOL!

Je kan je aanmelden door het sturen van een mail naar: samensoepen@banakkers.nl of een telefoontje naar: 06 - 48 50 35 95

De volgende Samen Soepen voor 2023 staan gepland op: 17 juni - 15 juli - 19 augustus - 23 september (ovb) - 21 oktober - 18 november en 23 december. Wij beginnen vanaf 17:00 uur tot ongeveer om 19:00 uur.


Hobby & Rommelmarkt

Op zondag 4 juni organiseren wij een Hobby & Rommelmarkt. Tal van kramen geven je een idee wat er zoals aan hobby's zijn. Maar ook menige zolder wordt geruimd en wij bieden de gelegenheid aan een ieder om hun waren te komen verkopen. Deze activiteit is in en rondom Ut Praotuis. De hobby markt vindt plaats in ons Praotuis en de rommelmarkt buiten rondom Ut Praotuis.

Wil je deelnemen om aan deze hobby & rommelmarkt, geef je dan op voor 21 mei 2023 op via info@banakkers.nl Voor de Hobbybeurs geldt vol=vol! Voor de rommelmarkt is ruimte voldoende aanwezig rondom Ut Praotuis.


 

Noteer alvast ZONDAG 18 juni in de agenda.

Onze jaarlijkse "FIETSTOCHT" komt er weer aan. 

De start vindt plaats tussen 10 en 11 uur, vanaf de ingang van Ut Praotuis.

De deelname aan de fietstocht kost € 3,00. Je mag natuurlijk ook jouw vrienden en kennissen mee laten fietsen ook al wonen ze niet in onze wijk. Na afloop van de tocht ( +/- 30 km ) staat er voor elke fietser weer een heerlijke lunch klaar in ons wijkgebouw.

Bij vertrek vanuit Ut Praotuis krijgen jullie de fietsroute mee.
Een mooie tocht van ongeveer 2 uur fietsen in de mooie omgeving van Etten-Leur.
Na de fietstocht staat er weer heerlijke lunch gereed in Ut Praotuis .

Fiets je mee? Lever dan voor zondag 11 juni  het inschrijfformulier (deze vindt je in onze wijkkrant van april 2023) met het geld in een gesloten enveloppe in bij één van onderstaande adressen in de bus te stoppen. 

Inleveradressen: Louis Boumeester - Huygenslaan 91,Piet Bastiaansen - Molenas 22 of in de doos in Ut Praotuis op de bar ( voor 11 juni ). De doos staat er vanaf 15 mei 2023.